Όροι χρήσης | Sitemap | English
Κείμενο δημιουργού
Ποιήματα
Εκθέσεις
Κριτικές
Δημοσιεύματα
Ζωγραφική - Σχέδια
Φωτογραφίες
 
Eπιλέξτε...
 
  «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» Κερκυραϊκή Εφημερίδα. Κυριακή Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2000 - 1 Ιανουαρίου 2001.
Σελίδα: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


Ασημένια όνειρα

Η κερκυραϊκής καταγωγής σχεδιάστρια και δημιουργός Κατερίνα Γρόλλιου - Παπακυριάκου φτιάχνει ανάγλυφα τα όνειρα και κόσμημα την πραγματικότητα. Αυτός είναι ο τρόπος που περιγράφει η ίδια την αναζήτηση στη δουλειά της.

«Ψάχνω βαθιά μεσ' στην καρδιά μου μνήμης μονοπάτια, μεσ' στου μυαλού τους μυστικούς και ξεχασμένους δρόμους, γιατί μ' αρέσει και μεθώ στου νου μου τα ταξίδια».

Κυρίαρχη ύλη το καθαρό ασήμι, κυρίαρχος στόχος η καλλιτεχνική πράξη. Μαρτυρεί και καταθέτει και αποτυπώνει, με εντελώς προσωπικό τρόπο, στο ευγενές μέταλλο. Μικροοργανισμοί της θάλασσας, φυτά της γης, σεληνιακά τοπία, γεωμετρικά σχέδια, χορευτικές κινήσεις, πολιτισμικές μαρτυρίες του Ιονίου, είναι θέματα σε κοσμήματα και μικρογλυπτά που θα δείτε στο ατελιέ της στου Παπάγου, καθώς επίσης και γούρια του 2001 σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις δημιουργίες της, να βρείτε μοναδικά χειροποίητα δώρα σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές, και να μοιραστείτε μαζί της ένα ποτήρι ζεστό αρωματικό κρασί.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το ατελιέ της, αφού τηλεφωνήσετε πρώτα.