Όροι χρήσης | Sitemap | English
 

 

Η Κατερίνα Γρόλλιου πρωτοπορεί στον τομέα της επικοινωνίας, έχοντας υιοθετήσει από τον Ιούνιο του 2008 την τακτική της ενημέρωσης για τις δημιουργίες και τις εκθέσεις της μέσα από την περιοδική έκδοση ενός ενημερωτικού δελτίου, του Groletter, το οποίο προκύπτει από την ένωση των λέξεων Grollio και Newsletter.

Το Groletter αποστέλλεται κάθε μήνα σε όλους τους πολιτιστικούς συντάκτες και στους φίλους της Κατερίνας Γρόλλιου. Το ενημερωτικό δελτίο περιλαμβάνει τα τελευταία νέα για τη δημιουργό, τις σκέψεις και τις πηγές έμπνευσής της. Κάθε μήνα στο Groletter δημοσιεύεται ένα ποίημα της Κατερίνας Γρόλλιου, συνοδευόμενο από μία ζωγραφική της δημιουργία, ενώ επιπλέον παρουσιάζονται μικρογλυπτά και κοσμήματά της.

Το Groletter είναι και θα παραμείνει η μικρή εφημερίδα τέχνης της καλλιτέχνιδας, η οποία ανοίγει γέφυρες επικοινωνίας με το κοινό και τους φίλους της. Τη σύνταξη και τη δημιουργία του Groletter έχουν αναλάβει από την έναρξη κυκλοφορίας του τα στελέχη της Press Services, ο Νίκος Καϊμακάμης και ο Θοδωρής Ζούμπος, ενεργοί δημοσιογράφοι που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τεχνολογικού, πολιτικού, αθλητικού και πολιτιστικού ρεπορτάζ, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες Τύπου μέσα από την Press Services.

Μπορείτε να λαμβάνετε και εσείς το μηνιαίο Groletter σε μορφή PDF, στέλνοντας ένα email στο press.services@yahoo.gr.